Peruukit ja tuuhenteet
kaiken ikäisille

Nettiajanvaraus >>

Yhteystiedot >>

Lahden Hiusklinikan henkilökunta on koulutettuja peruukkiasiantuntijoita. Meillä on kattava ja monipuolinen valikoima laadukkaita malleja aina kuituperuukeista aitohiusperuukkeihin. Meiltä löytyy malleja kaiken ikäisille ja myös nykyaikaisin hiustyylein.

Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva peruukki

Laaja peruukkivalikoimamme käsittää useita eri mallistoja, satoja korkealuokkaisia ja helppohoitoisia vakiomallisia kuituhiusperuukkeja sekä kymmeniä eri mallisia aitohiusperuukkeja. Mikäli valitsemaasi mallia ei löydy varastostamme, tilaamme mallin sinulle. Saamme tilauksen toimitettuna meille jopa parin päivän sisällä.

Mittatilausperuukit

Aitohiusperuukki voidaan valmistaa myös mittatilauksena. Teemme myös lisäkkeitä miehille ja naisille mittatilauksena liima- tai teippikiinnityksellä.

Lyhytaikaiseen käyttötarpeeseen, kuten esimerkiksi sairauden lääkityksestä johtuvan hiustenlähdön vuoksi, on kuituhiuksesta valmistettu peruukki ensisijaisesti kannattavin ratkaisu. Alopecia-asiakkaan ensiapuna toimii parhaiten vakiomalli, mutta mittatilauksena on mahdollista tilata myös sporttimalli.

Christine Headwear -päähineet

CE-merkinnän saanut ja terveydenhuollon tarvikkeeksi luokiteltava Christine Headwear -päähine on turvallinen ja helppo vaihtoehto myös syöpähoitojen yhteydessä. Päähineen ja peruukin käytön vaihtelulla saa peruukin käyttöikää pidennettyä.