Lahden Hiusklinikalta
saat kaikki parturi- ja kampaamoalan palvelut

Nettiajanvaraus >>

Yhteystiedot >>

Lahden Hiusklinikalta saat kaikki parturi-kampaamopalvelut ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen: muotoonleikkaukset, mallinmuutosleikkaukset sekä erilaiset kiharat (permanentit, kiharrukset, tukikäsittelyt, CHI -suoristukset, spiraalipermanentit, afrot, loivat kiharat).

Hoidamme hiuksien kauneutta ja terveyttä kokonaisvaltaisesti myös luonnonmukaisin käsittelyin ja värjäyksin sekä HiusApteekin turvallisilla tuotteilla.

Löydät kaikki parturi-kampaamopalvelumme palveluhinnastostamme.

Monipuolinen valikoima laadukkaita hiusvärejä myös allergiaherkille

Ekopharma Kasvivärit kotimaista luonnonväriä hiuksille

Käyttämämme Ekopharma Kasvivärit on kotimainen ekologinen hiusväriammattisarja kampaamokäyttöön. Värit eivät sisällä synteettisiä väri- tai lisäaineita, säilöntäaineita tai hajusteita. Värisekoitukset sisältävät kotimaisia marjoja ja hiusyrttejä, joiden lisäksi niissä on sekoitus perinteisiä intialaisia värikasveja. Sarjaan kuuluvat myös kasvivärjättyjen hiusten hoitotuotteet.

Savivaalennus - hellävarainen ja ekologinen hiusten vaalennus

Savivaalennus on hellävaraisempi ja ekologinen tapa vaalentaa hiusta, sillä sen aineosat ovat biohajoavia. Savivaalennus ei ole kasviväri, sillä kasviväreillä ei ole mahdollista vaalentaa hiuksen omaa pigmenttiä. Savivaalennuksella saadaan luonnollisia lopputuloksia. Tuote pohjautuu kaoliinisaveen, jonka pH-arvo on lähellä ihon omaa pH-arvoa.värikasveja. Sarjaan kuuluvat myös kasvivärjättyjen hiusten hoitotuotteet.

Wellan hiusvärit

Käytössämme on Wellan hiusvärit, joista löytyy joka lähtöön… kestoväriin, kevyempiin värjäyksiin, raidoituksiin, kiiltokäsittelyihin, ammoniakittomiin sekä värin taittoihin.

Goldwell Elumen hiusvärit - mahdollisuus myös allergisille

Elumen on väri, joka ”eluminoi” hiukset sisältä käsin. Uniikin ominaisuutensa ansiosta Elumenin kestävyys on poikkeuksellisen hyvä muihin suoraväreihin nähden. Perustuu ainutlaatuiseen teknologiaan (sähkövaraukseen). Hellävarainen ilman ammoniakkia, hapatetta ja PPD:tä. Perinteisille hiusväreille ja PPD-yhdisteille allergisoituneet pystyvät useimmiten värjäyttämään hiuksensa Elumenilla. Jopa 100 % harmaapeitto.

Bphair Prenium Slavic -hiustenpidennys

Teemme laadukkaita Bphair Prenium Slavic-hiustenpidennyksiä. Bphair Prenium Slavic on 100 % aitoa slaavilaista hiusta, jossa kaikki hiussuomut ovat oikein päin ja hiuksen pintarakenne on ehyt. Slaavilainen hius sulautuu täydellisesti skandinaaviseen hiukseen. Suora hius on taipuisaa ja menee kosteana puristeltaessa kevyesti laineelle, mutta pysyy myös helposti suorana. Saatavana myös luonnonkiharalainehiusta.

Hiusten tasainen laatu

Yhdessä puntissa on vain yhden luovuttajan hiusta, joka takaa tasaisin laadun. Luovuttajan hiukset valitaan tarkoin. Tummasta pohjasta ei tehdä vaaleinta, vaan vaaleisiin pidennyksiin valitaan jo luonnostaan vaaleampi hius. Näin laatu säilyy tasaisena ja erinomaisena kaikkein vaaleimmassakin hiuksessa. Tehdaskäsittelyssä ei käytetä hoitoaineita, jonka ansiosta hius pehmenee ja paranee ensimmäisten pesujen myötä.

Helppohoitoiset hiuspidennykset

Predium Slavic -hiustenpidennys sopii vaativaankin makuun ja myös heille, jotka haluavat todella helppohoitoiset hiukset. Yksittäinen hius on ohuempaa ja kevyempää kuin aasialainen hius. Grammamäärässä on kappaleittain enemmän hiusta ja sitä riittää grammamääräisesti pienempi määrä kuin aasialaista hiusta. Sinettipuntissa on 25 sinettiä, suositus täyspidennykseen 4–5 punttia. Teippipaketissa osioita 10 paria 2,8 cm leveitä osioita, suositus täyspidennykseen 3 pakettia.

Hiuspidennysten hoito

Suosittelemme kotihoitoon myös pidennyshiuksille sopivia BPcare-hiustenhoitotuotteita. Suosittelemme myös välttämään voimakkaita vaalennus- ja värikäsittelyitä sekä pitkäaikaista kosketusta kloori- ja suolaveden kanssa.