Tue terveyttäsi
– fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia

Nettiajanvaraus >>

Yhteystiedot >>

Lahden Hiusklinikan stressihoidot yhdistävät hiuspohjan hieronnan sekä BEMER-teknologian. Hiuspohjan toiminnan aktivoimiseen kehitetty hierontatekniikka avaa hellävaraisesti kiristynyttä hiuspohjaa ja rentouttaa olon.

Stressi ja istumatyö jumittavat niska-hartiaseudun lihaksia. Myös hiuspohjan lihakset voivat jumittua, jos puret hampaitasi. Tämä aiheuttaa vaurioita kasvaville hiuksille sekä vaikeuttaa ääreisverenkiertoa. Päälaella ääreisverenkierto on heikompaa, sillä päälaella ei ole lihaksia. Jotta hiukset saadaan kasvamaan vahvana ja niiden ravinteiden saanti turvataan, on hiuspohja saatava rentoutumaan ja ääreisverenkierto aktivoitua. Varsinkin pälvikaljusta kärsiville stressihoidot ovat ehdottoman tärkeitä.

Lisätietoja Bemerhoidosta

BEMER-terapian tärkeimmät vaikutukset

BEMER-terapia perustuu laajaspektrisiin, heikosti sykkiviin magneettikenttiin. Sen tärkeimmät vaikutukset ovat:

 

  1. Mikroverenkierron parantaminen: edesauttaa hapen ja energian kulkua elimistössä.
  2. Itsesäätelymekanismien tukeminen: aktivoi solujen molekyylien toiminta mekanismeja
  3. Elimistön omien suoja-aineiden tuotannon kiihdyttäminen: vaikutus vapaita radikaaleja ja oksidatiivista stressiä vastaan
  4. Vastustuskyvyn lisääminen: helpottaa valkosolujen tarttumista ohuissakin verisuonissa.

BEMER-terapia on täysin turvallinen ja sopii myös lapsille ja eläimille. Sitä voidaan käyttää terveydestä huolehtimiseen, paranemisprosessien vauhdittamiseen, kivin hillitsemiseen, ikääntymistä vastaan, parantamaan fyysistä kuntoa ja palautumista, sekä ihon ja hiuspohjan hoitoon. BEMER-terapiaa onkin hyödynnetty olympiaurheilijoiden kuntoutuksessa, sekä NASA:n astronauttien varusteissa.

Elintärkeä mikroverenkierto

Mikroverenkierto on toiminnallisesti erittäin tärkeä osa ihmisen verenkiertoa. Sen toiminnot tapahtuvat pienten ja erittäin pienten verisuonten tiheässä ja monimutkaisessa verkostossa, jota kutsutaan mikroverenkierroksi. Se vie kehon soluille happea ja ravintoaineita ja on pääasiallinen aineenvaihduntatuotteiden poistumisreitti. Heikentynyt mikroverenkierto voi aiheuttaa ja edistää monia oireita ja sairauksia.

BEMER toimii

Fyysinen ja henkinen suorituskyky, kasvu ja kuntoutumisprosessit ovat suoraan yhteydessä mikroverenkierron järjestelmään. BEMER stimuloi heikentynyttä verisuonten seinämien luontaista liikettä (vasomotion) ja parantaa siten mikroverenkiertoa. Näin fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia toimii tehokkaana tukihoitomuotona.
  • 27 % parantunut verisuonten seinämien liike vasomotion
  • 29 % parantunut veren jakautuminen hiusverisuonistossa
  • 31 % voimakkaampi laskimovirtaus
  • 29 % parempi hapen hyödyntäminen

Miellyttävää ja nopeaa- 16 minuuttia terveydellesi

Fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia on helppo käyttää ja sopii kaikille. Hoitoa käytetään myös monilla lääkärinvastaanotoilla ja sairaaloissa. Suurin hyöty tulee jatkuvassa kotikäytössä. Säännöllinen hoito tukee tehokkaasti mikroverenkiertoa, 2 x 8 min. päivittäin riittää. Yksinkertaista ja kuitenkin niin hyödyllistä terveytesi kannalta.

Bemer-SLT hiusten kasvun mikroverenkiertoa edistävä hoito meiltä

Hoidossa käytämme BTB13 Hair Growth -seerumia. Teemme myös kasvoille hoitoja käyttäen BTB13-seerumeja, näin edistämme mikroverenkiertoa.

Milloin sinä kokeilet BEMER-hoitoa?

Lahden Hiusklinikalla voit kokeilla BEMER-hoitoa ja ottaa myös sarjahoitoja.