HiusApteekista
apua hiusten ja hiuspohjan ongelmiin

Nettiajanvaraus >>

Yhteystiedot >>

Lahden Hiusklinikan HiusApteekista löydät erityisapua hiusongelmiisi. HiusApteekissa on koottuna erilaisia hiusten ja ihonhoidon tuotteita, jotka ovat tarkoitettu iho-oireista ja allergioista kärsiville henkilöille sekä hiustenlähtöön, pälvikaljuuteen, kaljuuntumiseen ja kaikkiin hiuspohjan ongelmiin. Tuotteet toimivat myös ennalta ehkäisten mahdollisia tulevia ongelmia.

Lahden Hiusklinikka

HiusAkatemian testaamat tuotteet

HiusApteekistamme löydät tuotteet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

HiusApteekki on HiusAkatemian lanseeraama tuotevalikoima tarkoin valituista tuotteista iho-oireista ja allergioista kärsiville henkilöille. Tuotteet ovat tutkittuja kunkin tuotteen INCI-listan mukaan ja testattu HiusAkatemialla.

  • hiustenhoitohoitotuotteet
  • vitamiinit
  • ravinteet
  • öljyt
  • turpeet

Koulutetut hiushoitajat osaavat neuvoa

Molemmat toimipisteemme, Lahden Hiusklinikka Lahdessa ja Parturi-kampaamo Anne Orimattilassa, ovat molemmat HiusAkatemian jäsenliikkeitä. Kaikki parturi-kampaajamme ovat myös HiusAkatemiassa koulutettuja hiushoitajia ja hiustutkijoita. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja pidämme sitä yllä kouluttautumalla useamman kerran vuodessa.

Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet HiusApteekista. Varaathan tarpeeksi aikaa tuotevalintaan, jos olet allerginen useille raaka-aineille.